viernes, 22 de enero de 2010

PATATA TORTILLA



Osagaiak
Arrautzak,8
Tipula bat
Piper berdea bat
Baratxuriak,2atal
Olioa
Gatza
Patatak,600g.
NOLA EGIN

PATATA FRIJITU ORDEZ,EGOSI EGINGO DUZU,AZKARRAGO
ETA ERREZAGO EGITEKO.HORRETARAKO,GARBITU PATATAK
ETA JARRI EGOSTEN UR GAZITAN,AZALA KENDU GABE.

EGOSITAKOAN,PATATAK ZURITU ETA ZATITANMOZTU

MOZTU ZATITAN TIPULA ETA PIPER BERDEA,ETA ZARTAGIN
BATEAN GORRITU OLIO APUR BATEKIN.

TIPULA ETA PIPERRA EGINDA DAUDENEAN,GEHITU PATATAK, ETA BITSADERAREKIN BUELTAK EMAN, PATATAK ERE GORRITU ARTE.

BITARTEAN, ARRAUTZAK JO SARDEXKA BATEN LAGUNTZAREKIN,
ETA GATZA EMAN.

GEHITU ARRAUTZA IRABIATU ZARTAGINEAN DAGOEN NAHASKETARI. DENA ONGI NAHASI ETA UTZI GOGORTZEN. MINUTU ERDI BAT EDO PASATZEN DENEAN, IRAULI TORTILLA PLATER HUTS BATERA, ETA BOTA BERRIRO ZARTAGINERA, BESTE ALDETIK ERE EGIN DADIN.

TORTILLA GURE GUSTURA DAGOENEAN, ATERA PLATER BATERA.
Gaizka Buján

No hay comentarios:

Publicar un comentario