viernes, 22 de enero de 2010

OILASKO ENTSALADA










OSAGAIAK :
OILASKO-IZTER EGSIAK,2
ARTLEAK, 4 KOILARAKADA
AZENARIO BIRRINDUA
OLIBA GELTZAK
LETXUGA
LARANGA BAT
SAGAR BAT
KALABAZA-HAZI XI GORTUAK, 20-30 G
SALTSA EGITEK: JOGURT NATURAL BAT,
OLIOA , OZPINA ETA GATZA

NOLA EGIN:
EGOSI OILASKOA, KENDU AZALA , UTZI HEZURRAK ALDE
BATERA , ETA MOZTU HARAGIA ZATI TXIKITAN.
ZURITU LARANGA ETA ATALAK BANANDU .
ZURITU ZAGARRA, ETA EGIN ZATITXOAK .(SAGARRA EZ
BELZTEKO, BOTA LIMOI –TANTA BATZUK).
GARBITU LETXUGA ETA MOSTU JULIANA ERARA, HAU DA,
TIRA LUZEAK EGINEZ.
PLATERA OSATZEKO, GOZATU LRTXUGA OLIOAREKIN
ETA GATZAREKIN , GEHITU OILASKO ZATIAK , ARTOA ETA
SAGARRA , ETA OLIBEKIN ETA LARANGAATALEKIN APAINDU.
BOTA SALTSA GAINETIK. NORK BERE GUSTURA BOTA AHAL IZATEKO, JARRI SALTSA ONTZITXO BATEAN .

Carlota Celles

No hay comentarios:

Publicar un comentario