OSAGAIAK:
Sardina- lata bat
Pasta.-karakola edo lazo formakoa- 300 g
Ilarrak -lata txiki bat -75 g
Azenario egosia - biribiltxotan moztuta.
Piper gorriak,2
Ozpina,olio aeta gatza
NOLA EGIN
1.Kendu barruko hezurra sardinari - eta moztu haragia.
Zati txikitan.
Egosi pasta ur gazitan, eta hozte utzi
Nahastu sardina zatiak , pasta egosia eta ilarrak, eta
Gozatu Ospina-olio saltsarekin.
Nahasketari arrain forma emango diogu. piperrekin
Arrainaren buztana egingo dugu, eta azenarioarekin
begia.
Sardina- lata bat
Pasta.-karakola edo lazo formakoa- 300 g
Ilarrak -lata txiki bat -75 g
Azenario egosia - biribiltxotan moztuta.
Piper gorriak,2
Ozpina,olio aeta gatza
NOLA EGIN
1.Kendu barruko hezurra sardinari - eta moztu haragia.
Zati txikitan.
Egosi pasta ur gazitan, eta hozte utzi
Nahastu sardina zatiak , pasta egosia eta ilarrak, eta
Gozatu Ospina-olio saltsarekin.
Nahasketari arrain forma emango diogu. piperrekin
Arrainaren buztana egingo dugu, eta azenarioarekin
begia.
Gorka Aparicio
No hay comentarios:
Publicar un comentario